Λόγοι Θάρρους Ηγετών


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΞΟ

Ως εκ τούτου οφείλουμε να να ανασύρουμε την αρχαία αρετή του θάρρους από την βούρκο της λήθης

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΥΓΓΡΟΥ ΗΓΕΤΗ
Σήμερα δεν υπάρχει κανένας λαός συμπεριλαμβανόμενου και των Ούγγρων που να μπορεί να είναι ελεύθερος στην Ευρώπη. Η Ευρώπη είναι αδύναμη, εύθραστη.
Σήμερα μετά από 168 μεγάλων αγώνων για την ανεξαρτησία των Ευρωπαικών λαών, η Ευρώπη το κοινό μας σπίτι δεν είναι ελεύθερη. Και δεν είναι ελεύθερη γιατί ελευθερία προϋποθέτει να λες αλήθεια. Και σήμερα αυτό είναι απαγορευμένο.
Είναι απαγορευμένο να πείς ότι η Ευρώπη απειλείται από την μετανάστευση και όλοι αυτοί που φθάνουν δεν είναι πρόσφυγες. Είναι δε εκατομμύρια που ετοιμάζονται να μπούν στην Ευρώπη και είναι απαγορευμένο να πείς ότι θα φέρουν την βία την τρομοκρατία, θα αλλοιώσουν τα ήθη μας και τον πολιτισμό μας. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία αλλά μία πολύ καλή ενορχηστρωμένη και οργανωμένη επιχείρηση. Είναι απαγορευμένο να πείς ότι οι Βρυξέλλες επινοούν διάφορες μεθόδους για να φέρουν μάζες ανθρώπων μέσα στην Ευρώπη, με σκοπό την αναμόρφωση του πολιτιστικού τοπίου της και την κατάργηση του μοναδικού φράγματος του διεθνισμού, τα ΕΘΝΗ-ΚΡΑΤΗ. .Είναι απαγορευμένο να πείς ότι οι Βρυξέλλες ύπουλα καταβροχθίζουν φέτες της εθνικής μας κυριαρχίας. Θέλουν να δημιουργήσουν τις ΗΠΑ της Ευρώπης. Κάτι για το οποίο δεν του έδωσε κανείς την άδεια.
Κυρίες και κύριοι σήμερα οι εχθροί έχουν άλλο προσωπείο. Σήμερα δεν μας φυλακίζουν , δεν χρησιμοποιούν στρατόπεδα συγκέντρωσης, δεν στέλνουν τανκς στις χώρες. Σήμερα οι βομβαρδισμοί των διεθνών ΜΜΕ , η προπαγάνδα , οι απειλές και οι εκβιασμοί ήταν αρκετοί μέχρι τώρα . Αλλά οι λαοί της Ευρώπης αρχίζουν να αφυπνίζονται και θα ανακτήσουν σύντομα το έδαφος, γιατί κατάλαβαν ότι το μέλλον τους βρίσκεται σε κίνδυνο.. Το υπόβαθρο της Ευρώπης που στηρίζει την καταστολή της αλήθειας αρχίζει και τρίζει και να ραγίζει.
Ηρθε η ώρα να σηκώσουμε την σημαία των εθνών μας για να αποτρέψουμε την καταστροφή της Ευρώπης. Οι ηγέτες και οι πολίτες δεν πρέπει να ζούν στον δικό τους κόσμο. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να αποκαταστήσουμε την ενότητα της Ευρώπη, γιατί δεν μπορούνε να είμαστε ατομικά ελεύθεροι αν δεν είμαστε συλλογικά ελεύθεροι.
Αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας θα πετύχουμε αν πάρουμε διαφορετικές κατευθύνσεις θα αποτύχουμε.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΥΝΑΜΟΙ. Η ΜΙΑ Η ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ.
Το 1948 στο βιβλίο της μοιρας γραφόταν ότι τίποτε δεν μπορούσε να γίνει ενάντια στην αυτοκρατορία των Αμψούργων. Αν τα είχαμε παρατήσει τότε τίποτε δεν θα άλλαζε και η γερμανική θάλασσα θα είχε καταπιεί του Ούγγρους. Το 1956 το βιβλίο της μοίρας έλεγε ότι θα μείνουμε μία κατεχόμενη σοβιετιοποιημένη χώρα. Αν τα είχαμε παρατήσει δεν θα είχαμε κανένα αποτέλεσμα.
Σήμερα το βιβλίο της μοίρας γράφει ότι σκοτεινές και απρόσωπες δυνάμεις θα εξαλείψουν
Κάθε εθνικό πανάρχαιο και αυτόνομο, θέλοντας να αναμείξουν θρησκείες πολιτισμούς και πληθυσμούς, μέχρι που η Ευρώπη να γίνει αναιμική και υπάκουη. Αν παραιτηθούμε ρώρα η μοίρα μας θα σφραγιστεί. Θα αλωθούμε και θα καταλήξουμε στην κοιλιά των ενωμένων πολιτειών της Ευρώπης.
Αυτό που πρέπει να κάνουν όλα τα ευρωπαικά έθνη που δεν έχουμε χάσει ακόμη την λογική μας είναι να νικήσουμε και να αλλάξουμε την μοίρα που έχουν προορίσει για μας.
Εμείς έχουμε διδαχθεί ότι ένας μπορεί να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο , αρκεί να είναι γενναίος. Ως εκ τούτου οφείλουμε να να ανασύρουμε την αρχαία αρετή του θάρρους από την βούρκο της λήθης. Να βάλουμε ατσάλι στην σπονδυλική μας στήλη και να απαντήσουμε με σαφήνεια και δυνατή φωνή να ακουστεί όσο πιο μακρυά γίνεται το κύριο και βασικό ερώτημα, το ερώτημα από το οποίο εξαρτάται το μέλλον της Ευρώπης.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Η ΣΚΛΑΒΟΙ. ΔΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Απομαγνητοφώνηση Κλειώ Αρτεμίδου

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Λόγοι Θάρρους Ηγετών

Σχολιάστε