Τηλεγέφυρες Ιστολογίων


45  ΤΗΛΕ μπλόγκερς στην Θεσσαλονίκη

Συνολικά 45 bloggers του τουρισμού από ευρωπαϊκές χώρες, Κίνα και Βραζιλία (12 χώρες στο σύνολο) πατάνε το πόδι τους σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να τη γνωρίσουν από κοντά, να τη φωτογραφίσουν και να γράψουν γι’ αυτήν στους ιστοτόπους τους και στα ηλεκτρονικά μέσα όπου συμμετέχουν.

Η αποστολή, που έχει την ονομασία «Θεσσαλονίκη, νέα στην καρδιά», οργανώθηκε από τη MKO Maketing Greece, που εδώ και λίγο καιρό διαθέτει περιφερειακό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και τουριστικές επιχειρήσεις.

Οι ξένοι bloggers θα μείνουν ως το Σάββατο, ενώ η επίσκεψή τους δεν θα περιοριστεί μόνο στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα ξεναγήσεων περιλαμβάνει Χαλκιδική και Πιερία.

H Marketing Greece από την πλευρά της έχει ετοιμάσει ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα γι αυτούς, που έχει στόχο να τους φέρει σ’ επαφή με τη νεανική πλευρά της πόλης, τους γρήγορους ρυθμούς της, αλλά και τις χαλαρές στιγμές στα καφέ και τα μπαρ της Θεσσαλονίκης. Περιλαμβάνει επίσης, περιπάτους στο ιστορικό κέντρο, γνωριμία με δημιουργικές δραστηρίοτητες και γευσιγνωστικές περιηγήσεις, με σκοπό να ανακαλύψουν την φιλόξενη πλευρά της πόλης.

Πηγή

ΤΗΛΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΊΩΝ

Σχολιάστε