‘Επεα πτερόεντα στον Ευρύμαχο


Ήλιος και σύννεφα στην ΙΘάκη

 

Σύννεφα  στης Ιθάκης το νησί και καταιγίδα νεροποντή στην Αττική γη.

Σκοτείνιασε ο ουρανός  από  καταχνιά αχλή  όπως  αναφέρει η ραψωδία χι

χ Οδυσσείας 84….. ὁ δὲ χθόνα τύπτε μετώπῳ
θυμῷ ἀνιάζων, ποσὶ δὲ θρόνον ἀμφοτέροισι
λακτίζων ἐτίνασσε· κατ’ ὀφθαλμῶν δ’ ἔχυτ’ ἀχλύς.

Προς  Ευρύμαχους και  Ευρύνομους   τους καταχρηστικούς   στου   μεγάρου   την αυλή

συμφώνως με την  αλληγορία την ομηρική

Παραιτηθείτε όλοι σας. Φέρτε πίσω τα λεφτά που κλέψατε. Καταθέσατε τις περιουσίες που άνομα αποκτήσατε  στο Κοινό Ελληνικό Ταμείο. Δεν σας ανήκουν.Ακολουθήστε το παράδειγμα του Αλέξανδρου που αρνήθηκε να πιει νερό μπροστά στους στρατιώτες του. Ή  όλοι  ή κανείς.

Βγείτε από τα τείχη, αγκαλιάστε τους συνανθρώπους σας ειλικρινά, μοιράστε δίκαια τον πλούτο,γιατί η μεγάλη οικονομική ψαλίδα και διαφορά δημιουργεί την κοινωνική αδικία και διαφθορά. Αγκαλιάστε τους συνανθρώπους σας και όχι με υποκρισίες και δήθεν φιλανθρωπίες σε πανάκριβα γκαλά και ενωθείτε μαζί τους σε ένα ταξίδι επιστροφής στην πατρίδα του Ανθρώπου με νοημοσύνη απλότητα και συνειδητά. Αναρωτηθείτε για την δικαιοσύνη και την ανθρωπιά. Δεν μπορείτε να κοιμάστε εσείς ήσυχοι πια αν οι υπόλοιποι υποφέρουν εξ αιτίας σας βαθιά.Αφήστε να αναδειχθούν άξιοι άνθρωποι,  φωτεινοί αδιάφθοροι ενάρετοι ικανοί και πάψτε να προωθείτε  χάρτινα είδωλα αχυράνθρωπους και ανδρείκελα με μαύρη ψυχή.

Καλέσατε τον  ηρωικό Ελληνικό λαό σε  μεγάλη συνέλευση Εθνική και μια μεγάλη γιορτή. Μια προσωρινή κυβέρνηση  ενός έτους να αρχίσει από την  ισημερία την εαρινή. Κάθε μήνα  και ένα τομέας να δημιουργείται  να κτίζεται σε βάση και θεμέλια πρωτογενή.

Στρατιώτες αστυνομικοί αγρότες δάσκαλοι γεωργοί  καλλιτέχνες αοιδοί μια μεγάλη αγκαλιά μια απόφαση μια φωνή. Καταργείστε γραφειοκρατίες ανομίες αμφινομίες φορολογίες  και δώστε σε αυτό το σάπιο διεφθαρμένο σύστημα την χαριστική βολή.

Από τα κουρέλια της επαιτείας του, της αναίσχυντης δόσης  της ζητιανιάς  θα αναδυθεί  σύσσωμος  ένα κόσμος απαστράπτουσας  Ελληνικής δύναμης και ομορφιάς. Για ένα ρεαλισμό χωρίς όρια  και μια φαντασία σε έκρηξη   χαράς διονυσιακή. Εμείς οι Έλληνες  όλοι  θα πουν   κοσμοπολίτες Οδυσσείς     επιστρέφουμε  στην πατρίδα  και θα αναγνωρισθούν.

Οι λαοί όλης  της Γης μας αγαπούν. Είμαστε όλοι Έλληνες αναφωνούν και ζητούμε συγνώμη για τις κυβερνήσεις μας. Οι Ατλάντειες κυβερνήσεις τους στο πυθμένα της Τηθύος θα καταποντιστούν και  όλοι θα απελευθερωθούν.

Η Ελλάς  ήταν  και  είναι πάντα  το φως ο πολιτισμός  η  σοφία  η λάμψη η  συμπαντική δημιουργική ιαχή  και στον καινούργια αιώνα  της Ιστορίας του  Κλέους της  πρωτοπόρος  στην ηγεσία του καθαρού  Νου  θα πρωτοστατεί.

Στο όνομα της ομηρική κοσμικής δικαιοσύνης

Γένοιτο!

Ομηρικό τηλεγράφημα στον Ευρύμαχο

Advertisements

One thought on “‘Επεα πτερόεντα στον Ευρύμαχο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s